Ponta, despre discuţia de la Cotroceni: A fost cum trebuie să fie, scurt şi civilizat

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, luni, că întâlnirea de la Cotroceni a fost "aşa cum trebuie să fie: scurt şi civilizat" şi a arătat că nu era cazul să iasă împreună cu preşedintele Traian Băsescu atunci când s-a făcut anunţul că el va fi prim-ministru.

246 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre discuţia de la Cotroceni: A fost cum trebuie să fie, scurt şi civilizat

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Consultările au fost aşa cum trebuie să fie: scurt, civilizat", a precizat Ponta, pe holurile Parlamentului.

Întrebat de ce nu a ieşit împreună cu preşedintele Traian Băsescu la anunţul privind numirea sa în funcţia de prim ministru Ponta a răspuns: "Nu era cazul. Aşa am convenit astăzi. Aşa mi-a propus preşedintele. Şi aşa cred că era cel mai bine".

El a adăugat că unii reprezentanţi ai partidelor au spus înaintea consultărilor că vor face "tot felul de lucruri", dar că la consultările de la Cotroceni "au fost foarte cuminţi". "Unii erau zmei şi au spus înainte că o să facă tot felul de lucruri. Vă anunţ că au fost foarte cuminţi toţi. M-am amuzat foarte mult", a adăugat Ponta.

El a mai precizat că al întâlnirea de la Cotroceni nu au mai fost făcute, bineînţeles, alte propuneri de premieri.

Ponta a ţinut să precizeze că nu-l va numi pe Sebastian Ghiţă ministru. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici