Ponta, despre revocarea lui Ion Vasile: Punctul meu de vedere este cel al BPN

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, referindu-se la acuzaţiile lui Ion Vasile, care a susţinut că revocarea sa este de tip stalinist, că punctul său de vedere este cel al BPN şi că doar premierul Emil Boc îşi poate închipui că el ar fi un porcuror comunst şi stalinist.

24 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre revocarea lui Ion Vasile: Punctul meu de vedere este cel al BPN

Ponta, despre revocarea lui Ion Vasile: Punctul meu de vedere este cel al BPN (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Punctul meu de vedere este punctul de vedere al BPN. Azi am discutat inclusiv probleme interne. Nu ştiu ce a spus Ion Vasile şi nu vreau să comentez aici", a spus Ponta.

Întrebat dacă l-a judecat în mod "stalinist" pe Ion Vasile, Ponta a răspuns: "Uitaţi-vă la mine cât de stalinist arăt. Numai domnul Boc cred că poate să îşi închipuie că sunt procuror comunist sau stalinist".

Ponta a evitat să facă alte comentarii pe tema revocării lui Ion Vasile de la şefia PSD Buzău.

Preşedintele Organizaţiei judeţene a PSD Buzău, senatorul Ion Vasile, a fost revocat din această funcţie, prin decizia de luni a BPN, vicepreşedintele partidului Valeriu Zgonea urmând să coordoneze interimar filiala, până la convocarea Conferinţei judeţene, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PSD.

Senatorul Ion Vasile a anunţat, luni, la ieşirea din sediul PSD, că demisionează din partid, al cărui membru este de la înfiinţare, şi că rămâne parlamentar independent, dar că nu se va afilia UNPR, el apreciind că a fost revocat de la şefia PSD Buzău "în mod stalinist".

Conform senatorului, revocarea sa a fost decisă de BPN la propunerea preşedintelui PSD, Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici