Ponta: După alegeri probabil că o să facem din nou un tip de coabitare cu Băsescu, nu are de ales

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că preşedintele Traian Băsescu este "ţinut" până la alegeri de coabitare, iar după scrutin va fi făcut, probabil, din nou, un tip de coabitare, el apreciind că şeful statului "nu are de ales".

266 afișări
Imaginea articolului Ponta: După alegeri probabil că o să facem din nou un tip de coabitare cu Băsescu, nu are de ales

Ponta: După alegeri probabil că o să facem din nou un tip de coabitare cu Băsescu, nu are de ales (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Coabitarea îl ţine pe domnul preşedinte Băsescu până la campania electorală. După campania electorală, după ce o să vadă ce rezultate obţin cei pe care îi ajută acum, probabil că o să facem din nou un tip de coabitare, pentru că nu are de ales", a spus Ponta.

El l-a comparat pe Traian Băsescu cu conducătorul României de dinainte de 1989, care avea "tot «escu» în coadă" şi care spunea că el ştie mai bine ce trebuie făcut pentru români.

"Povestea asta pe care preşedintele Băsescu o tot spune că el ştie mai bine ce trebuie făcut pentru România decât 60% din români a mai spus-o cineva, înainte de 1989. Şi atunci era tot un conducător ca şi domnul Băsescu, tot cu «escu» în coadă, care zicea: poporul român nu are dreptate, ştiu eu ce e mai bine pentru România. Aza zice şi domnul Băsescu azi: Degeaba votaţi voi românii, eu ştiu mai bine", a spus Ponta.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici