Ponta: Eu nu am asemenea admiraţii ca Marga faţă de Putin, eu îl admir pe Tony Blair

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat că nu are un sentiment de admiraţie faţă de noul preşedinte al Rusiei, Vladimir Putin, ci că îl admiră mai curând pe fostul prim-ministru britanic Tony Blair.

264 afișări
Imaginea articolului Ponta: Eu nu am asemenea admiraţii ca Marga faţă de Putin, eu îl admir pe Tony Blair

Tony Blair (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, dacă poziţia ministrului de Externe, care îşi exprima admiraţia faţă de Putin, este împărtăşită de întregul guvern, premierul a răspuns negativ.

"Eu nu am asemenea admiraţii, după cum ştiţi foarte bine eu îl admir pe Tony Blair", a spus Ponta.

Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, a declarat recent, citat în presă, că Vladimir Putin este un om foarte competent şi ar fi bine ca liderii din Europa şi din România să fie la fel de competenţi.

Ales în martie în pofida unei contestări fără precedent, Vladimir Putin a fost învestit recent pentru un al treilea mandat, de şase ani, la Kremlin, după două mandate efectuate în perioada 2000-2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici