Ponta: Experienţa de la Sibiu - extraordinară, îmi voi aminti cu plăcere mereu!

Premierul Victor Ponta spune că participarea la Raliul Sibiului a fost "extraordinară" şi a felicitat organizatorii şi autorităţile locale, menţionând că "România demonstrează că poate organiza o etapă de Campionat European la cele mai înalte standarde".

299 afișări
Imaginea articolului Ponta: Experienţa de la Sibiu - extraordinară, îmi voi aminti cu plăcere mereu!

Ponta: Experienţa de la Sibiu - extraordinară, îmi voi aminti cu plăcere mereu! (Imagine: Sebastian Marcovici/Mediafax Foto)

Victor Ponta a scris, sâmbătă, pe o reţea de socializare, că "experienţa de la Sibiu" a fost "extraordinară" şi că îşi va aminti mereu cu plăcere de aceasta.

"Experienţa de la Sibiu - extraordinară, de care îmi voi aminti cu plăcere mereu! Mulţumiri lui Titi Aur (profesorul meu în spatele volanului), dar şi echipei de mecanici, de un profesionism desăvârşit. Felicitări participanţilor, dar şi spectatorilor - entuziaşti, dar foarte disciplinaţi. Bravo organizatorilor şi autorităţilor locale din Sibiu! România demonstrează că poate organiza o etapă de Campionat European la cele mai înalte standarde. Participarea mea a fost simbolică şi cu un mesaj pozitiv, de sprijin pentru campania FIA care susţine condusul prudent şi siguranţa rutieră", scrie premierul.

Premierul Victor Ponta a parcurs, vineri, toate probele speciale prevăzute în programul Raliului Sibiului, competiţie care face parte din Campionatul European de Raliuri, fără însă a fi înscris oficial în cursă.

Ponta a declarat, vineri, după prima probă la Raliul Sibiului, că a avut emoţii, pentru că de mai bine de un an nu a mai fost într-o maşină de raliuri, dar nu s-a făcut de râs, avându-l lângă el pe Titi Aur, care i-a fost profesor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici