Ponta: Îl consider pe Diaconescu partenerul meu de proiect politic pentru a reforma PSD

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, la Târgu Jiu, că îl consideră pe Cristian Diaconescu partenerul său de proiect politic pentru a reforma PSD în următorii ani şi, indiferent de rezultatul votului, va lucra împreună cu acesta "pentru partid".

19 afișări
Imaginea articolului Ponta: Îl consider pe Diaconescu partenerul meu de proiect politic pentru a reforma PSD

Ponta: Îl consider pe Diaconescu partenerul meu de proiect politic pentru a reforma PSD (Imagine: Mediafax Foto)

Ponta a spus că acest "parteneriat" rămâne valabil indiferent dacă Diaconescu va candida sau nu împotriva sa la preşedinţia partidului.

"În continuare eu pe Cristi îl consider partenerul meu de proiect politic, indiferent dacă vom candida separat sau împreună, indiferent de formulă. Suntem doi oameni care gândim la fel, am început politica la fel şi avem un drum lung înainte împreună", a spus Ponta.

Candidatul la şefia PSD afirmă că, indiferent de rezultatul votului din Congresul de sâmbătă, el şi Diaconescu vor lucra împreună pentru partid.

"Nu i-am cerut un răspuns. Eu nu forţez mâna nimănui şi nu-mi place să fac anunţuri pe care apoi să le dezmintă chiar Cristi. Îl cunosc atât de bine şi ne respectăm reciproc. Dacă vom reuşi să fim pe acelaşi proiect va fi extraordinar, dacă nu, oricum vom lucra împreună", a mai spus Ponta.

Cristian Diaconescu îşi va retrage candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSDşi va candida pentru cea prim-vicepreşedinte în echipa lui Mircea Geoană a anunţat, marţi seară, vicepreşedintele PSD Rodica Nassar, informaţie confirmată de Marian Vanghelie.

Liderul PSD Cristian Diaconescu a declarat, marţi seară, la Antena 2, după ce Rodica Nassar a anunţat retragerea sa din cursa pentru şefia PSD, că momentan este candidat la prima funcţie în partid şi că îl irită cei care îi anticipează deciziile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici