Ponta îndeamnă PSD la prudenţă: Nu vă felicit încă. Avem anumite experienţe cu felicitările de noapte

Premierul Victor Ponta i-a îndemnat, luni, pe membrii PSD la "prudenţă şi realism", explicând că nu vrea să îi felicite prea devreme întrucât partidul are "anumite experienţe cu felicitările de noapte".

282 afișări
Imaginea articolului Ponta îndeamnă PSD la prudenţă: Nu vă felicit încă. Avem anumite experienţe cu felicitările de noapte

Victor Ponta (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Avem campanie electorală pentru alegerile locale, trebuie să câştigăm cât mai mult. Trebuie să fim foarte atenţi la campania pentru locale, trebuie să guvernăm bine şi să câştigăm alegerile din toamnă", a declarat Victor Ponta adăugând că situaţia bună a PSD din sondaje nu ar vrea să îi "ameţească" pe membrii partidului.

Ponta a felicitat partidul pentru că după opt ani a dat României alt premier, îndemnându-şi totuşi colegii la prudenţă.

"După toate sondajele, se pare că veţi fi şi aleşi, nu doar candidaţi, dar nu vreau să vă felicit decât pe 10 iunie noaptea, sau mai bine zis a doua zi dimineaţă, că avem anumite experienţe cu felicitările de noapte şi o să vă felicit abia pe 11 dimineaţă. Până atunci însă, trebuie să nu avem impresia că am câştigat alegerile şi să nu avem impresia că doar votul negativ, bine meritat de altfel de cei de la PDL, este suficient", a mai spus liderul PSD.

Ponta i-a îndemnat pe colegii de partid să ducă mai departe activitatea formaţiunii politice, motivând că nu vrea să mai primească de la Ion Iliescu criticile de dinainte de 2004, potrivit cărora "partidul e mâncat de guvern".

"Vreau să înţelegeţi că dacă noi câştigăm alegerile vom fi la guvernare, nu dacă suntem la guvernare câştigăm alegeri. E o schimbarea şi o nuanţă fundamentală", a încheiat Victor Ponta.

Declaraţiile au fost făcute la începutul şedinţei BPN al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici