Ponta: Între mine şi Băsescu este o antipatie personală importantă, nu ne putem împăca în niciun fel

Premierul Victor Ponta a declarat că nu crede că preşedintele Traian Băsescu s-a schimbat astfel încât să fie posibilă o coabitare cu acesta şi a arătat că între el şi şeful statului există o antipatie personală importantă.

1720 afișări
Imaginea articolului Ponta: Între mine şi Băsescu este o antipatie personală importantă, nu ne putem împăca în niciun fel

Ponta: Între mine şi Băsescu este o antipatie personală importantă, nu ne putem împăca în niciun fel (Imagine: Bogdan Baraghin / MediafaxFoto)

"Între preşedintele Băsescu şi mine este o incompatibilitate personală fundamentală. Antipatia personală este importantă între doi oameni politici şi de aceea trebuie să facem nişte reguli mai clare, domnul Băsescu şi cu mine nu ne putem împăca în niciun fel", a spus Ponta la postul B1 TV.

El a arătat din nou că este necesară modificarea Constituţiei, anul viitor, inclusiv prin stabilirea unor reguli mai clare de stabilire a Guvernului şi de clarificare a competenţelor. El a arătat că Guvernul nu ar trebui să răspundă în faţa preşedintelui, ci a Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici