Ponta, întrebat dacă are cineva dubii că va candida: Eu am, întrucât cred că trebuie să refacem USL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, întrebat dacă mai are cineva dubii că va candida la Preşedinţie, că el are dubii pentru că trebuie mai întâi refăcut USL şi în cadrul acestei uniuni să fie stabilit candidatul cu cele mai mari şanse.

307 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă are cineva dubii că va candida: Eu am, întrucât cred că trebuie să refacem USL

Ponta, întrebat dacă are cineva dubii că va candida: Eu am, întrucât cred că trebuie să refacem USL (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Ponta a spus că după 25 mai va fi stabilit candidatul la Preşedinţie.

"După 25 mai stabilim împreună, în primul şi în primul rând dacă vom reuşi ce-şi doresc toţi românii, să refacem USL şi apoi care este candidatul nostru. E vorba de ceea ce am promis în 2011-2012 şi ceea ce promitem şi astăzi, că vom încerca să refacem USL şi să luptăm împreună împotriva regimului Băsescu. Aceasta e cea mai importantă misiune", a spus Ponta, în legătură cu faptul că mai mulţi lideri participanţi la mitingul TSD au vorbit despre candidatura lui Ponta la Preşedinţie.

Întrebat dacă are cineva vreun dubiu că va candida la Preşedinţie, Ponta a spus: "Eu am dubii, pentru că eu cred că trebuie să refacem USL şi în cadrul USL să stabilim care este candidatul cu cele mai mari şanse".

Lideri ai alianţei PSD-UNPR-PC, Daniel Constantin, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, au declarat, vineri, la mitingul organizat de TSD, că Victor Ponta are obligaţia şi şansa să devină preşedintele României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici