Ponta, întrebat dacă se mai consideră prieten cu Ghiţă: Asemenea discuţii, într-un alt cadru

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a fost întrebat, luni, la sediul PSD, după şedinţa BPN, dacă se mai consideră prieten cu Sebastian Ghiţă, după dosarul deschis la Ploieşti, el evitând să dea un răspuns tranşant şi arătând că asemenea discuţii le va purta într-un alt cadru.

945 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă se mai consideră prieten cu Ghiţă: Asemenea discuţii, într-un alt cadru

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

"Daţi-mi voie să purtăm asemenea discuţii într-un alt cadru", a răspuns, sec, Ponta, închizând subiectul.

Deputatul Sebastian Ghiță, deputatul Vlad Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, au contestat la instanţa supremă controlul judiciar impus de procurorii DNA, în dosarul fraudării de fonduri europene în care este arestat preventiv Iulian Herţanu, cumnatul lui Victor Ponta.

Plângerea împotriva controlului judiciar depusă de Sebastian Ghiţă urmează să fie analizată de judecătorii de la instanţa supremă în 24 februarie.

Deputatul Sebastian Ghiţă, deputatul Vlad Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, omul de afaceri Mihail Coman şi omul de afaceri Liviu Munteanu se află sub control judiciar în dosarul fraudării de fonduri europene în care cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, este arestat preventiv alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici