Ponta îşi aminteşte că primea portocale şi bomboane de Crăciun

Preşedintele PSD, Victor Ponta, îşi aminteşte că, în copilărie, aştepta cu nerăbdare cadourile de Crăciun, mai ales portocalele şi bomboanele, iar deputatul Radu Moldovan spune că, atunci când era copil, nu dormea câteva nopţi în aşteptarea Moşului.

268 afișări
Imaginea articolului Ponta îşi aminteşte că primea portocale şi bomboane de Crăciun

Victor Ponta (Imagine: David Nika/Mediafax foto)

Victor Ponta a declarat, pentru MEDIAFAX, că va petrece sărbătorile de iarnă acasă, în familie, alături de soţia sa, Daciana, şi de cei doi copii ai săi, Andrei şi Irina.

Ponta spune că Daciana va pregăti mâncare tradiţională şi că toţi se vor strânge în jurul bradului, pentru a desface cadourile aduse de Moş Crăciun pentru Andrei şi Irina.

Preşedintele PSD îşi aminteşte că, în copilărie, aştepta cu nerăbdare cadourile de la Moş Crăciun, în special portocale şi bomboane.

La rândul său, deputatul PSD Radu Moldovan a declarat, pentru MEDIAFAX, că va petrece Crăciunul la Bistriţa, el dorind să meargă să îşi colinde mama şi socrii.

Deputatul PSD îşi aminteşte că, atunci când era copil, nu dormea câteva nopţi în aşteptarea lui Moş Crăciun, pentru că ştia că în fiecare an avea să primească haine noi.

Şi deputatul PSD Valeriu Steriu va petrece Crăciunul acasă, cu familia şi părinţii, dorindu-şi ca pe lângă cozonacii tradiţionali să aibă parte şi de zile de linişte, de reflecţie.

Steriu spune că sărbătoarea Crăciunului este cel mai potrivit moment pentru a fi alături de familie şi părinţi.

"Pe lângă cozonaci şi bucatele tradiţionale româneşti, Crăciunul înseamnă şi un timp de linişte, de reflecţie, să ne limpezim mintea. De aceea, cred că voi profita de aceste zile de sărbătoare şi pentru a citi", afirmă el.

Steriu spune că, deşi în copilăria sa Crăciunul era obturat de regimul comunist, care îl inventase pe moş Gerilă, spiritul Crăciunului şi al sărbătorii era prezent în casă. Însă adevărata frumuseţe şi tradiţie a Crăciunului a descoperit-o după Revoluţie, în mediul rural, în obiceiurile din Maramureş şi Bucovina, Oltenia şi Făgăraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici