Ponta: La Buzău mergem la Primărie cu Boşcodeală. La Consiliul Judeţean intră în cursă un membru PNL

Preşedintele PSD, Victor Ponta a declarat, luni, că în ceea ce priveşte judeţul Buzău, s-a stabilit că pentru Primărie va candida Constantin Boşcodeală, iar pentru şefia Consiliului Judeţean va intra în cursă un membru PNL, Cristinel Bîgiu.

261 afișări
Imaginea articolului Ponta: La Buzău mergem la Primărie cu Boşcodeală. La Consiliul Judeţean intră în cursă un membru PNL

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"La reşedinţa de judeţ este domnul Boşcodeală şi lucrurile sunt foarte clare", a spus Ponta.

Pentru conducerea CJ Buzău va candida din partea PNL Cristinel Bîgiu.

"Nu vreau să pozez sau să fiu fals şi să vă spun că sunt fericit de soluţie, dar este o discuţie pe care am avut-o, o respectăm şi nu pot decât să îmi doresc ca USL să obţină cât mai multe voturi la Buzău. Nu vreau să fiu fals, să spun că sunt foarte bucuros, dar aşa ne-am înţeles, aşa mergem mai departe", a comentat Ponta referitor la cedarea candidaturii pentru CJ Buzău către PNL.

Liderul PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, a anunţat, vineri, că dacă USL îşi va menţine poziţia şi va oferi PNL funcţia de preşedinte al CJ Buzău atunci organizaţia judeţeană a social-democraţilor îl va susţine pe actualul preşedinte Victor Mocanu care va candida ca independent pentru un nou mandat.

Preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, a anunţat, vineri, că dacă USL îşi va menţine poziţia şi va oferi PNL funcţia de preşedinte al CJ Buzău Partidului Naţional Liberal, Organizaţia Judeţeană nu va lupta pentru un liberal, ci îl va susţine pe Victor Mocanu, care va candida ca independent pentru obţinerea unui nou mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici