Ponta linişteşte miniştrii, spunându-le că nu vor fi certaţi în public şi nici nu vrea o remaniere

Premierul Ponta i-a asigurat pe miniştri că nu le va adresa reproşuri în public, ci doar în particular, şi că nici nu pregătepte o remaniere, cerând însă o unitate "probabil nespecifică" guvernelor de coaliţie şi adăugând în glumă că va fi schimbat doar cine lipseşte la începerea şedinţei de guvern.

223 afișări
Imaginea articolului Ponta linişteşte miniştrii, spunându-le că nu vor fi certaţi în public şi nici nu vrea o remaniere

Ponta linişteşte miniştrii, spunându-le că nu vor fi certaţi în public şi nici nu vrea o remaniere

Declaraţiile au fost susţinute de premier în contextul unor informaţii apărute în presă în ultima perioadă, conform cărora şeful Guvernului ar pregăti o remaniere.

"Eu nu ştiu dacă trebuie în fiecare seară să intru la vreo televiziune să spun că nu e adevărat că remaniez, până la urmă presa e liberă să facă orice fel de speculaţii, însă vreau s-o spun de faţă cu dumneavoastră şi cu presa: în primul rând, niciodată în acest an şi niciodată în viitoarea perioadă nu o să auziţi de la mine reproşuri publice! Dacă am ceva de reproşat, v-o spun în particular, după cum ştiţi foarte bine, dealtfel", a afirmat Ponta.

El chiar a glumit pe tema remanierii înainte de începerea şedinţei de guvern, atrîgând atenţia miniştrilor care mai stăteau în picioare că, dacă nu se aşează pe locurile lor, vor fi remaniaţi.

"Cine nu e pe scaun, îl remaniez! Rovana... Relu...", a spus Ponta râzând.

"Vosganian nu e!", i-a atras premierului atenţia un ministru, iar alt membru de Cabinet l-a îndemnat pe ministrul delegat al Energiei, Constantin Niţă, să retragă scaunul ministrului Economiei: "Costică, i-ai scaunul de acolo!".

"Gata, i-ai şi scaunul, scoate-i şi numele, scoate tot! Varujan, cine nu e pe scaun, e remaniat", a continuat premierul Ponta la intrarea ministrul Economiei în sala de şedinţe.

"Ha, şi acum ne ridicăm toţi şi dansăm în jurul mesei!", a răspuns Vosganian.

"Nu, că doar tu nu eşti!", i-a replicat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici