Ponta: Meleşcanu va fi consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională

Premierul Victor Ponta a anunţat, marţi, că fostul şef al SIE Teodor Meleşcanu, fost candidat la Preşedinţie, va fi în echipa sa de la Cotroceni, consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională.

648 afișări
Imaginea articolului Ponta: Meleşcanu va fi consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională

Ponta: Meleşcanu va fi consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Anunţul are loc la puţin timp după ce Teodor Meleşcanu şi-a anunţat susţinerea pentru Victor Ponta în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Meleşcanu a spus că un factor esenţial în luarea acestei decizii a fost convingerea sa fermă că împreună cu Victor Ponta va putea pune în practica o politică destinată consolidării securităţii României în contextul actual şi "o dezvoltare economică durabilă în folosul tuturor românilor".

"Am vorbit cu domnul Meleşcanu şi domnia sa va face parte din schipa mea prezidenţială, ca şi consilier pe probleme de securitate naţională, acum în locul ocupat acum de domnul Fota, cred", a anunţat premierul Ponta.

El a precizat că se bazează pe experienţa lui Teodor Meleşcanu şi are nevoie de oameni cu experienţăm la Cotroceni.

Ponta a mai anunţat că vor fi şi alţi consilieri care vor fi anunţaţi în perioada următoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici