Meleşcanu îl susţine pe Victor Ponta în turul al doilea al prezidenţialelor

Teodor Meleşcanu îşi anunţă susţinerea pentru Victor Ponta în turul al doilea al prezidenţialelor, precizând că un factor esenţial în adoptarea acestei decizii a fost convingerea fermă că împreună vor aplica o politică în favoarea securităţii României şi a unei dezvoltări economice durabile.

1185 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu îl susţine pe Victor Ponta în turul al doilea al prezidenţialelor

Meleşcanu îl susţine pe Victor Ponta în turul al doilea al prezidenţialelor (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"În urma evaluărilor contextului politic intern premergător turului doi al alegerilor prezidenţiale 2014 şi a unei serii de discuţii pe care le-am purtat cu premierul, doresc să aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că în turul al II-lea al alegerilor il susţin pe candidatul Victor Ponta. Totodată recomand electoratului care mi-a acordat încrederea în primul tur să susţina candidatura domnului Victor Ponta", anunţă Meleşcanu într-un comunicat transmis marţi Agenţiei MEDIAFAX.

El precizează că un factor esenţial în luarea acestei decizii a fost convingerea sa fermă că împreună cu Victor Ponta va putea pune în practica o politică destinată consolidării securităţii României în contextul actual şi "o dezvoltare economică durabilă în folosul tuturor românilor".

Potrivit rezultatelor anunţate de BEC, Meleşcanu a obţinut 104.131 de voturi, reprezentând 1,09%.

Până la această oră, şi Corneliu Vadim Tudor şi-a anunţat susţinerea pentru Ponta, în urma unui protocol încheiat cu UNPR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici