Ponta, mesaj naţionalist: Sunt un român care se adresează românilor, Iohannis e sprijinit de Szilagyi, care vrea să rupă Transilvania

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, miercuri, la videoconferinţa cu liderii PSD din teritoriu, că este un român care se adresează românilor, iar Klaus Iohannis este sprijinit de Zsolt Szilagyi, despre care a afirmat că „vrea să rupă Transilvania”.

1962 afișări
Imaginea articolului Ponta, mesaj naţionalist: Sunt un român care se adresează românilor, Iohannis e sprijinit de Szilagyi, care vrea să rupă Transilvania

Ponta, mesaj naţionalist: Sunt un român care se adresează românilor, Iohannis e sprijinit de Szilagyi, care vrea să rupă Transilvania (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

„Din câte ştiu, singurul candidat care nu a intrat în turul II şi a anunţat foarte clar că îl spirjină pe domnul Iohannis e domnul Zsolt Szilagyi de la PPMT, cel care vrea să rupă Transilvania şi să o facă separat de România, ceea ce cred că de fapt sprijinul lui nici nu l-aş fi vrut, ca să fiu foarte sincer”, a spus Ponta.

El a mai afirmat liderul PNL Klaus Iohannis e un „lucru” care se adresează lucrurilor, în timp ce el este un om, un român care se adresează oamenilor şi românilor.

„Domnul Iohannis se adresează lucrurilor. Eu mă adresez oamenilor, românilor. Domnul Iohannis este un lucru, eu sunt un om, un român ca toţi cei din Transilvania, din Moldova, din Oltenia, din Bucureşti şi vreau să facem o ţară pentru oameni, nu pentru lucruri”, a spus Ponta.

Liderul PNL Klaus Iohannis utilizează în campania electorală sloganul „România lucrului bine făcut”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici