Ponta: Mesajele mele de astăzi au fost clare şi vom continua lupta. Nu există nicio intenţie a PSD sau a USL de a sprijini acest Guvern

Preşedintele PSD, Victor Ponta, menţionează, într-un comunicat, că "nu există nicio intenţie a PSD sau a USL de a sprijini" Guvernul Ungureanu, că soluţia alegerilor anticipate este cea valabilă pentru actuala situaţie politică şi că mesajele sale din Parlament au fost clare şi "lupta" va continua.

1242 afișări
Imaginea articolului Ponta: Mesajele mele de astăzi au fost clare şi vom continua lupta. Nu există nicio intenţie a PSD sau a USL de a sprijini acest Guvern

Ponta: Mesajele mele de astăzi au fost clare şi vom continua lupta. Nu există nicio intenţie a PSD sau a USL de a sprijini acest Guvern (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis joi de PSD, copreşedintele USL Victor Ponta a declarat că "una din principalele critici ale puterii este aceea ca opoziţia nu are soluţii, că doar critică şi nu face nimic".

El a susţinut că cele 15 puncte pe care le-a prezentat în Parlament, la şedinţa de învestire a noului Guvern, sunt "soluţii concrete şi corecte", pe care nu are însă speranţa că actualul Guvern le va pune în aplicare. "Aceste puncte vor fi cu siguranţă aplicate de Guvernul USL", a preciazat Ponta.

"Nu există nicio intenţie a PSD sau a USL de a sprijini acest Guvern. Noi credem şi susţinem în continuare că soluţia alegerilor anticipate este cea valabilă pentru actuala situaţie politică. În acelaşi timp însă, un nou guvern a fost învestit. La prima ocazie când vom iniţia o moţiune de cenzură, dacă vom putea să dăm jos Guvernul, vom intra în procedura de şaizeci de zile pentru organizarea de alegeri anticipate. Mesajele mele de astăzi au fost clare şi vom continua lupta", a mai afirmat liderul USL, potrivit comunicatului.

Liderul PSD, Victor Ponta, a susţinut, joi, în plenul Parlamentului, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute şi din care au lipsit accentele vehemente. Mai mult, Ponta a lăsat să se înţeleagă că opoziţia ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Imediat după discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o şedinţă ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD şi a preşedintelui formaţiunii social-democrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici