Ponta: Nu cred că Băsescu are curaj să vină în faţa poporului, cu atât mai puţin cu Boc lângă el

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Buzău, că, deşi cel mai bine ar fi să se organizeze alegeri anticipate, nu crede că Traian Băsescu are "curajul să vină în faţa poporului, ca în anii trecuţi, cu atât mai puţin acum, cu Boc lângă el".

8 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu cred că Băsescu are curaj să vină în faţa poporului, cu atât mai puţin cu Boc lângă el

Ponta: Nu cred că Băsescu are curaj să vină în faţa poporului, cu atât mai puţin cu Boc lângă el (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful social-democraţilor i-a dat dreptate liderului PNL, Crin Antonescu, care a declarat recent că o majoritate sănătoasă nu poate fi dată decât prin alegeri anticipate.

Ponta a declarat că, în acest moment, cea mai bună soluţie ar fi tocmai organizarea de anticipate, însă personal se îndoieşte că acest lucru s-ar putea întâmpla.

Victor Ponta a spus că nu crede că Traian Băsescu, cel care în trecut vehicula deseori sintagma "intoarcerea la popor", mai are acelaşi curaj şi acum.

"Antonescu are dreptate. Majoritatea actuală e una conjuncturală, cu oameni plecaţi din PSD din PNL şi cu UDMR care în campanie a fost cu noi, iar acum e la putere. Nu cred că vor fi anticipate, nu cred că Băsescu, PDL şi independenţii îşi pot permite aşa ceva şi din interesele lor de partid nu vor accepta să fie alegeri anticipate, dar soluţia corectă pe care o utiliza Băsescu este întoarcerea la popor. Acum însă Băsescu s-a întors cu totul faţă de popor, s-a întors împotriva poporului, nu la popor. Populaţia trebuie să reacţioneze la vot, nu o să avem vot prea curând, că nu cred că Băsescu are curaj să vină în faţa poporului, ca în anii trecuţi, cu Boc lângă el, cu atât mai puţin", a mai declarat Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici