Ponta nu înţelege "marea fericire morbidă" a foştilor guvernanţi pentru presuspendarea fondurilor UE

Premierul Victor Ponta a declarat că nu a fost încă anunţat oficial de presuspendarea unor programe finanţate de UE şi că nu înţelege "marea fericire morbidă" a foştilor guvernanţi, având în vedere că problemele rezultă din modul de derulare a programelor în 2011-2012, în mandatul fostului Guvern.

724 afișări
Imaginea articolului Ponta nu înţelege "marea fericire morbidă" a foştilor guvernanţi pentru presuspendarea fondurilor UE

Ponta nu înţelege "marea fericire morbidă" a foştilor guvernanţi pentru presuspendarea fondurilor UE (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Nu avem încă nicio comunicare oficială, întâi se comunică pe surse la presa din România. Eu nu înţeleg care este marea fericire, văd o mare fericire la colegii noştri care au fost la guvernare până în luna mai, că se presuspendă fonduri. Programele, dacă vor fi în procedură de presuspendare, vor fi pentru auditurile din 2011-2012. Nu ştiu care e marea fericire că acum ni se iau banii din cauza greşelilor lor, este un gen de fericire morbidă pe care nu pot să o înţeleg", a spus Ponta în şedinţa de guvern.

Comisia Europeană va notifica Guvernul, joi, privind intrarea în procedura de presuspendare a programelor operaţionale pentru Tranporturi şi Competitivitate Economică, au declarat anterior, pentru MEDIAFAX, surse europene convergente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici