Ponta: Nu vreau să-mi imaginez cum aş arăta la guvernare cu Dan Diaconescu sau PNL cu Udrea şi Blaga

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Congresul PNL, că doreşte să fie în continuare un prim-ministru al USL şi că nu vrea să-şi imagineze cum ar arăta la guvernare cu Dan Diaconescu şi nici liberalii cu Elena Udrea şi Vasile Blaga.

257 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu vreau să-mi imaginez cum aş arăta la guvernare cu Dan Diaconescu sau PNL cu Udrea şi Blaga

Dan Diaconescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Sunt conştient de faptul că sunt prim-ministru al Guvernului USL, că am ajuns în această funcţie prin voturile militanţilor, primarilor, consilierilor, parlamentarilor PNL în egală măsură cu a celor PSD, PC, UNPR. Vreau în continuare să conduc un guvern al USL", a spus Ponta.

"Nu aş vrea să mă imaginez sau să vă imaginaţi dumneavostră cum aş arăta la guvernare cu domnul Dan Diaconescu sau dumneavoastră cu doamna Udrea şi domnul Blaga", a adăugat Ponta.

El a arătat că a fost foarte mulţumit de colegii PNL care fac parte din echipa guvernamentală şi că va încerca în continuare să fie un prim-ministru al USL, nu doar al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici