Ponta: O cunoştinţă mi-a transmis un mesaj de la Blejnar - să fiu mai atent ce spun la TV

Preşedintele PSD, Victor Ponta, susţine, într-o postare pe blogul său, că o cunştinţă a ţinut să ajungă la el pentru a-i transmite "priteneşte" un mesaj de la şeful ANAF, Sorin Blejnar, respectiv să fie mai atent ce spune la TV pentru că acesta are nişte "documente" despre el.

35 afișări
Imaginea articolului Ponta: O cunoştinţă mi-a transmis un mesaj de la Blejnar - să fiu mai atent ce spun la TV

Ponta: O cunoştinţă mi-a transmis un mesaj de la Blejnar - să fiu mai atent ce spun la TV (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Ieri, o cunoştinţă a ţinut să ajungă la mine să-mi transmită «prieteneşte» un mesaj de la marele şi puternicul Domn Sorin Blejnar - că să fiu mai atent ce spun pe la TV că are el nişte «documente» despre mine şi că s-ar putea să le dea pe la presă dacă nu mă potolesc! Să zic ce vreau de Udrea, nu-i pasă, dar nu de el! Nu am fost foarte uimit (Răzvan Dumitrescu dar şi alţi prieteni m-au avertizat că şantajul şi banii sunt armele cel mai des folosite de Blejnar); am răspuns cu îndemnul să le dea cât mai repede la cine vrea el documentele şi cu promisiunea că nu va trece o zi fără să pomenesc de el ca fiind cheia acestui uriaş scandal de corupţie! Aşa am fost eu învăţat, când eram procuror, la Direcţia Naţională Antimafia de la Roma, să-i tratez pe cei care mă şantajează! Şi uite aşa fac pe surdul şi la ameninţările Domnului Blejnar!", scrie Ponta pe blogul său.

El precizează că nu tace şi nu se întoarce din drum.

"Nu tac şi nu mă întorc din drum orice îmi fac; o s-o ţin aşa cât timp ei o să facă pe surzii când le spunem toţi că au furat şi au distrus ţara prea mult! Şi sunt convins că toţi cetăţenii României (fie ei români, maghiari sau ce or mai fi) aud din ce în ce mai bine şi văd din ce în ce mai bine! Şi data viitoare, la vot, o să facă ce e mai bine pentru ei!", mai scrie liderul PSD.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că şeful ANAF, Sorin Blejnar, este elementul de legătură între crima organizată şi puterea politică.

"Din toate dovezile care se strâng la DNA şi din mass-media rezultă că domnul Blejnar este într-adevăr elementul esenţial, de legătură între crima organizată şi corupţia din vămi şi din zona evaziunii fiscale şi puterea politică. Probabil că domnia sa la un moment dat va putea să dea şi toate datele necesare", a afirmat preşedintele PSD.

Şeful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat, marţi, ca răspuns la acuzaţiile privind implicarea sa în corupţia din vămi, că preşedintele PSD, Victor Ponta, i-ar "pune în cârcă" şi uciderea Elodiei şi a indicat în glumă că ea ar putea fi şi "regele", despre care tot Ponta poate da mai multe informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici