Ponta: Organizaţiile PSD au mână liberă ca a doua zi după alegeri să facă alianţe

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că are mai multă încredere în deciziile organizaţiilor locale ale partidului decât în hotărârile luate la centru, motiv pentru care după alegeri filialele pot face alianţe.

20 afișări
Imaginea articolului Ponta: Organizaţiile PSD au mână liberă ca a doua zi după alegeri să facă alianţe

Ponta: Organizaţiile PSD au mână liberă ca a doua zi după alegeri să facă alianţe (Imagine: Mediafax Foto)

Victor Ponta a declarat că organizaţiile judeţene ale PSD au mână liberă ca, a doua zi după alegeri, să facă propriile alianţe locale care să le permită negocierea unor fotolii de vicepreşredinţi de consilii judeţene şi viceprimari.

"Eu am mult mai multă încredere în ce decid organizaţiile judeţene la nivel local decât în ce decidem noi, liderii, la nivel naţional. Cred că e foarte bine. Nu mai există alianţe pentru preşedinţii de consilii judeţene şi e lucrul cel mai bun. Pentru vicepreşedinţi, viceprimari, a doua zi după alegeri, cei de pe plan local decid ce este mai bine pentru ei şi, din punctul meu de vedere, e mult mai bine aşa", a declarat Victor Ponta.

Vicepreşedintele PSD a participat, împreună cu Vasile Dâncu şi Ioan Mircea Paşcu, la lansarea candidaţilor PSD Bistriţa-Năsăud pentru alegerile locale, eveniment la care au participat peste o mie de oameni.

Candidatul PSD la şefia Consiliului Judeţean este actualul preşedinte Gheorghe Marinescu, în timp ce la Primăria Bistriţa este senatorul Ovidiu Creţu.

La Primăria oraşului Beclean candidează actualul edil Nicolae Moldovan, iar la cea a oraşului Sângeorz-Băi tot actualul primar Roland Venig.

Printre primarii susţinuţi să candideze pentru un nou mandat se numără Ştefan Sângeorzan din Feldru, finul liderului PSD Mircea Geoană, primarul comunei Coşbuc – Niculae Anghel, primarul comunei Zagra- Grigore Codău, primarul comunei Budeşti, Vasile Codrea.

Lista de consilieri judeţeni este deschisă de Gheorghe Marinescu, dar pe ea se mai regăsesc fratele fotbalistului Viorel Moldovan, Adrian, cântăreţul de muzică populară Alexandru Pugna, dar şi preşedintele organizaţiei de femei, Doina Pană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici