Ponta: Oricui vrea să muncească în România, Băsescu îi dă în cap, îi face dosar sau îl înjură

Preşedintele Traian Băsescu "dă în cap, face dosar sau înjură" pe oricine vrea să muncească în România, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta subliniind că scopul USL este de a scăpa ţara de "regimul Băsescu" până în 2014.

498 afișări
Imaginea articolului Ponta: Oricui vrea să muncească în România, Băsescu îi dă în cap, îi face dosar sau îl înjură

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Din punct de vedre politic, avem acelaşi necaz pe care l-am avut în ultimii nouă ani, şi anume oricine vrea să muncească în România, apare domnul Băsecu şi îi dă în cap sau îi face un dosar penal sau îl înjură pe la televizor. Cred că am rezistat bine până acum şi o să rezistăm şi mai bine de acum încolo", a spus Ponta, îm deschiderea şedinţei BPN al PSD.

El a arătat că scopul politic pentru care a fost format USL este acela de a reuşi până anul viitor se scape România de tot ce înseamnă "regimul Băsescu", nu doar de Traian Băsescu.

"Cred că am făcut paşi importanţi. Mai sunt de făcut. Ca orice regim anti-naţional, ca orice regim care a distrus România, nu e chiar aşa uşor cum credeam. Nu a fost suficient un vot, e vorba de o acţiune pe termen lung, însă sunt absolut convins că împreună cu ceilalţi colegi din USL vom reuşi", a spus Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici