Video Ponta: PSD nu a început negocieri

Purtătorul de cuvânt al candidatului PSD la prezidenţiale, Victor Ponta, a declarat, luni dimineaţă, înaintea primei şedinţe a BPN al partidului după primul tur al alegerilor, că PSD nu a început nicio negociere cu niciun partid.

17 afișări

Ponta a spus că PSD nu a iniţiat încă negocieri cu alte partide în vederea unui posibil sprijin în favoarea lui Mircea Geoană în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

"Credem că este important că cei care au spus în această perioadă că sunt împotriva lui Traian Băsescu nu au păcălit electoratul şi îl vor sprijini pe Mircea Geoană", a adăugat el.

Ponta nu a avansat posibile variante de negocieri cu alte partide în vederea unui sprijin pentru turul doi.

Întrebat de ziarişti pe acest subiect, el a spus că o înţelegere cu alte partide nu asigură şi obţinerea voturilor electoratului partidelor respective.

"Eu nu cred că cei care până aseară spuneau că sunt anti-Băsescu au devenit peste noapte pro-Băsescu. (...) De aceea, noi nu vorbim de înţelegeri cu partidele, ci de ce anume dorim pentru România: dorim tot pe Traian Băsescu şi eventual mici aranjamente, un minister, o şmecherie sau dorim să facem o altă Românie", a afirmat Ponta.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni dimineaţă, înaintea primei şedinţe a BPN al partidului după primul tur de scrutin, că social-democraţii trebuie să iniţieze negocieri pentru turul al doilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici