Ponta: Remanierea a fost o răfuială între găştile din PDL, acţiunile politice ale PSD rămân valabile

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că remanierea Guvernului a reprezentat "o răfuială" între găştile din PDL, care a avut, însă, ca efect pozitiv retragerea de la butoane a câtorva dintre "marii corupţi", el precizând că acţiunile politice ale PSD rămân valabile.

21 afișări
Imaginea articolului Ponta: Remanierea a fost o răfuială între găştile din PDL, acţiunile politice ale PSD rămân valabile

Ponta: Remanierea a fost o răfuială între găştile din PDL, acţiunile politice ale PSD rămân valabile (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"În primul rând, e vorba doar de o răfuială între găştile din PDL, la care, bineînţeles, a participat şi şeful găştilor, preşedintele Traian Băsescu. Vestea proastă pentru români este că nu s-a gândit nimeni la ei când s-au făcut aceste schimbări, vestea bună este că cel puţin câţiva dintre marii corupţi nu mai sunt chiar direct la butoane, ci se retrag la partid", a comentat Ponta remanierea Guvernului anunţată de către premierul Emil Boc.

El a precizat că planul de acţiuni politice al PSD, referitor la depunerea moţiunilor simple pe domeniile miniştrilor remaniaţi sau la depunerea moţiunii de cenzură, rămâne neschimbat, chiar în condiţiile remanierii.

"Nu s-au schimbat cu absolut nimic acţiunele noastre politice, pentru că schimbările de azi (joi - n.r.) nu au legătură cu politica şi cu guvernarea ţării, au legătură doar cu reaşezarea forţelor în interiroul PDL. Noi mergem mai departe exact pe planul nostru. Schimbările din Guvern nu au avut niciun fel de influenţă în afara PDL şi a luptelor lor interne pentru putere", a spus Ponta.

Premierul Emil Boc a anunţat oficial, joi, remanierea miniştrilor Adriean Videanu, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan, Mihail Dumitru, Gabriel Sandu şi Radu Berceanu şi propunerile de înlocuitori ai acestora - Ion Ariton, Gheorghe Ialomiţianu, Ioan-Nelu Botiş, Valeriu Tabără, Valerian Vreme şi Anca Boagiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici