Ponta: Săptămâna viitoare prezint Parlamentului noul Guvern. Voi discuta inclusiv cu UDMR

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a anunţat că intenţionează să prezinte săptămâna viitoare Parlamentului noua formulă a Guvernului şi că va avea discuţii în acest sens inclusiv cu UDMR, susţinând că, până acum, nu au existat astfel de discuţii.

920 afișări
Imaginea articolului Ponta: Săptămâna viitoare prezint Parlamentului noul Guvern. Voi discuta inclusiv cu UDMR

Ponta: Săptămâna viitoare prezint Parlamentului noul Guvern. Voi discuta inclusiv cu UDMR (Imagine: Valeriu Tanasoff/Publimedia)

"I-am propus preşedintelui ca, în locul miniştrilor liberali, să numesc miniştri interimari membri actuali ai Cabinetului şi că săptămâna viitoare să merg în Parlament cu noua structură a Guvernului. Preşedintele m-a asigurat că îmi va semna imediat decretele şi asta înseamnă că, în cursul zilei de azi, vom avea şedinţă de Guvern ca să ne continuăm activitatea atât de normal cât se poate într-o situaţie ca aceasta", a spus Ponta, la B1 TV.

El a anunţat că va purta discuţii cu UDMR cu privinţă la noua formulă a Guvernului, susţinând că, până acum, nu au existat astfel de discuţii.

Premierul Ponta a stabilit miniştrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL: Dan Şova -Transporturi, Nicu Bănicioiu-Sănătate, Robert Cazanciuc-Relaţia cu Parlamentul, Rovana Plumb-Ape, Doina Pană-Muncă, Mihnea Costoiu-Cultură, Titus Corlăţean-Românii de Pretutindeni.

Lista a fost stabilită de premierul Ponta şi agreată de preşedintele Traian Băsescu, au declarat anterior agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Ponta a anunţat anterior că, după ruperea USL, va numi miniştri interimari, dintre miniştrii PSD, pe locurile vacantate de PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici