Ponta şi Dragnea fac marţi strategia pentru turul 2 în videoconferinţă cu liderii din teritoriu

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele executiv, Liviu Dragnea, au convocat pentru marţi la ora 10.00 o videoconferinţă cu liderii social-democraţi din teritoriu pentru a analiza rezultatele la turul întâi, a stabili strategia pentru turul doi şi a discuta despre viitorul premier.

148 afișări
Imaginea articolului Ponta şi Dragnea fac marţi strategia pentru turul 2 în videoconferinţă cu liderii din teritoriu

Ponta şi Dragnea fac marţi strategia pentru turul 2 în videoconferinţă cu liderii din teritoriu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Ponta şi Dragnea vor veni, marţi, la ora 10.00 la sediul central al PSD, unde, alături de staff-ul de campanie, vor discuta, prin sistemul de videoconferinţă, cu preşedinţii de filiale judeţene. În cadrul şedinţei vor fi analizate rezultatele obţinute de organizaţiile partidului.

Al doilea punct al discuţiei va consta în stabilirea strategiei de comunicare a partidului pentru turul secund al alegerilor prezidenţiale.

Un alt punct de pe agenda videoconferinţei va consta în discuţia despre viitorul prim-ministru, în contextul în care atât Victor Ponta, cât şi Liviu Dragnea, au precizat că acesta nu va fi un social-democrat.

Până în acest moment, pentru funcţia de viitor premier au fost vehiculate numele lui Călin Popescu Tăriceanu şi George Maior, asupra cărora Ponta a făcut referiri publice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici