Ponta: Va pica şi Anastase, aşa cum au picat Boc, Udrea şi Blejnar

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, la începutul şedinţei BPN, că preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, va "pica" aşa cum au "picat" Emil Boc, Elena Udrea şi Sorin Blejnar.

481 afișări
Imaginea articolului Ponta: Va pica şi Anastase, aşa cum au picat Boc, Udrea şi Blejnar

Roberta Anastase (Imagine: Catalin Abagiu/AFP)

"Boc a picat, Udrea a picat, Blajnar a picat şi el. Deci «BUB» s-a realizat. Mai e «A». O să pice şi «A». E foarte bine şi vreau să le mulţum colegilor deputaţi care s-au bătut în această primă bătălie. (...) Colegii noştri au dat o primă bătălie dintr-un război lung, dar important", a spus Ponta.

El a apreciat că deputaţii puterii s-au făcut, miercuri, de râs, întrucât nesupunerea la vot a solicitării opoziţiei în privinţa Robertei Anastase şi suspendarea şedinţei au dovedit că aceştia erau mai puţini în sală decât cei de la opoziţie.

"Cei de la PDL s-au făcut de râs, au refuzat să supună la vot deşi spuneau că sunt mai mulţi. Până la urmă s-a dovedit că chiulesc de la serviciu, că eram noi mai mulţi, şi, tipic pentru modul în care merg lucrurile la Cameră, Oltean - un fel de Anastase masculin - a ţinut ce a ţinut şedinţa şi până la urmă au fugit, au suspendat-o", a spus Ponta.

Parlamentarii USL au părăsit, miercuri, sala de plen a Camerei Deputaţilor, nemulţumiţi de faptul că propunerea de introducere pe ordinea de zi a cererii de revocare din funcţie a preşedintelui forului, Roberta Anastase, nu a fost supusă votului.

Dezbaterile aprinse între opoziţie şi putere pe tema introducerii pe ordinea de zi solicitării USL de revocare din funcţie a preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, au durat aproape o oră, timp în care coaliţia majoritară a susţinut că propunerea opoziţiei trebuia discutată mai întâi în Biroul Permanent al Camerei, în timp ce opoziţia a arătat că plenul este suveran.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici