Ponta: Voinescu şi Preda proferează insulte la adresa opoziţiei, e clar că puterea nu vrea dialog

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, că democrat-liberalii Sever Voinescu şi Cristian Preda proferează insulte şi jigniri la adresa opoziţiei, fapt care face evident că puterea nu doreşte un dialog cu opoziţia.

184 afișări
Imaginea articolului Ponta: Voinescu şi Preda proferează insulte la adresa opoziţiei, e clar că puterea nu vrea dialog

Vitor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Şirul nesfârşit de insulte, jigniri, atacuri care mai de care mai puţin onorabile din partea unor reprezentanţi ai PDL e un semn clar că termenul de «dialog cu opoziţia» este absolut neserios. Nu vor să aibă un dialog cu noi, nu fac altceva decât să adreseze epitete şi acuzaţii care mai de care mai neserioase. Nu s-a schimbat nimic din 9 februarie", a spus Ponta.

El a precizat că insultele proferate de Sever Voinescu şi Cristian Preda ţin "de buna-creştere", el arătând că, în afară de jigniri, liderii opoziţiei nu au fost invitaţi la vreun dialog de către cei de la putere nici prin "adresă", nici prin telefon, nici prin SMS.

"În afară de insultele pe care le-am citit în presă, proferate de domnii Voinescu, Preda, alţii care se ocupă cu acest gen de insulte, cuvinte care ţin un pic de bună-creştere, niciunul dintre noi nu a primit vreo adresă, telefon, SMS, nimic de la cei de la putere ca să discutăm de exemplu despre Codul de procedură civilă", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici