Poveşti la foc de campanie, cu Nicuşor Dan şi Aurelian Bădulescu. Contre dure între cei doi

  • Nicuşor Dan acuză administraţia Firea că a băgat Termoenergetica în insolvenţă
  • Nicuşor: Firea ar putea rezolva problemele cu termoficarea în 500 de ani
  • Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, spune că Nicuşor a ascultat prea mult „poveştile” liberalilor
819 afișări
Imaginea articolului Poveşti la foc de campanie, cu Nicuşor Dan şi Aurelian Bădulescu. Contre dure între cei doi

Nicuşor Dan spune că Firea că te ţine-n frig tot pe banii tăi. Contracandidatul Gabrielei Firea acuză administraţia PSD că a adus Termoenergetica în stare de isolvenţă, cu datorii de 100 de milioane de euro, prin pierderi de un milion de gigacalorii pe reţeaua principală şi 430.000 de gigacalorii pe reţeaua secundară. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, le consideră „aberaţii” pe care Nicuşor Dan le preia de la liberali. Fuziunea dintre Termoenergetica şi Energetica va fi dezbătută, miercuri, în şedinţa CGMB, dar Nicuşor zice că e o altă manevră pentru a ascunde bilanţurile financiare ale celor două companii.

”Investiţiile au fost derizorii. 10 milioane de lei pe an, în condiţiile în care noi avem nevoie de investiţii de 5 miliarde de lei, asta înseamnă că în ritmul actual, administraţia Firea ar rezolva problema termoficării în 500 de ani. Termoenergetica este o bombă cu ceas a administraţiei PSD Firea”, a declarat Nicuşor Dan, candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei.

”Cred că are dreptate, raportat la faptul că primul ministru, care-l susţine în această aventură nu reuşeşte să restituie banii cheltuiţi de administraţiile publice locale în pandemie, într-adevăr, există o anumită jenă. Probabil că aceste poveşti sunt spuse de tovarăşii de partid. Nu ştiu cine şi de unde scoate aceste aberaţii, dar cu siguranţă, de la specialiştii cu care dumnealui intră în contact. Deci, PNL are tot felul de specialităţi, pe lângă furtul din pandemie, şi combinaţii în acest domeniu”, a declarat Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici