PPE îl sprijină pe Theodor Stolojan pentru funcţia de prim-ministru

PPE îl sprijină pe candidatul Theodor Stolojan la funcţia de prim-ministru al României, fiind "o bună investiţie că un deputat european se întoarce în politica naţională", a declarat, marţi, secretarul general al PPE, Antonio Lopez, după întâlnirea cu liderii PDL Emil Boc şi Theodor Stolojan.

16 afișări
Imaginea articolului PPE îl sprijină pe Theodor Stolojan pentru funcţia de prim-ministru

PPE îl sprijină pe Theodor Stolojan pentru funcţia de prim-ministru (Imagine: Mediafax Foto)

Antonio Lopez a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a venit în România să susţină PDL în campania electorală şi că doreşte acestui partid "cele mai mari succese şi să se integreze cât mai curând în Europa".

El a spus că în acest moment PPE îl sprijină pe Theodor Stolojan drept candidat la funcţia de premier şi că este o bună investiţie faptul că un deputat european se întoarce în politica naţională.

Antonio Lopez a arătat că fostul PD a început lupta împotriva corupţiei, nominalizând-o în acest sens, pe Monica Macovei, dar că, din păcate, nu se poate spune acelaşi lucru depre actualul guvern.

"Indiferent cine va câştiga aceste alegeri, lupta împotriva corupţiei trebuie continuată pentru îmbunătăţirea imaginii României. (...) Invit pe colegii din PDL să ducă mai departe munca cea bună", a mai spus secretarul general al PPE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici