Predoiu: Am cerut o comunicare mai bună între ISU şi grupa operativă centrală

Primul-ministru interimar, Cătălin Predoiu, a declarat, marţi seara, că a solicitat o comunicare mai bună între Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă şi Grupa operativă centrală de la Bucureşti, între preşedinţii de consilii judeţene şi prefecţi, iar informaţiile să fie corecte, exacte.

170 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Am cerut o comunicare mai bună între ISU şi grupa operativă centrală

Catalin Predoiu (Imagine:Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Am cerut o comunicare mai bună între Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă şi Grupa operativă centrală de la Bucureşti, între preşedinţii de consilii judeţene şi prefecţi. Şi am cerut transmiterea de informaţi corecte, exacte către grupa de la Bucureşti", a spus Predoiu.

Primul-ministru interimar a spus că în teren lucrează 4.000 de angajaţi ai Ministerului de Interne cu aproximativ 2.000 de utilaje de deszăpezire, iar numărul acesta poate fi suplimentat, pot fi rotiţi lucrătorii.

De asemenea, Armata are 4.000 de oameni în teren şi o mie de utilaje, efectivele putând fi suplimentate cu 4.000 persoane.

Totodată, premierul interimar Predoiu a amintit că în localităţile unde sunt unităţi ale Armatei, care sunt incluse în planurile de intervenţie, şi factorii locali trebuie să activeze aceste planuri.

La nivel naţional, sunt blocate 237 de drumuri judeţene, iar 127 de localităţi sunt izolate din cauza condiţiilor meteo, cele mai dificile situaţii înregistrându-se în judetele Vrancea, Brăila, Ialomiţa, Buzău şi Călăraşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici