Predoiu: E treaba lui Dragnea şi a PSD că vor să piardă puncte electorale cu Ponta, dar pierde România

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat luni, referitor la decizia Comitetului Executiv al PSD de a susţine în continuare Guvernul, că este "treaba lui Dragnea şi a PSD că decid să piardă puncte electorale cu Ponta premier", dar important este că România are de pierdut.

86 afișări
Imaginea articolului Predoiu: E treaba lui Dragnea şi a PSD că vor să piardă puncte electorale cu Ponta, dar pierde România

Predoiu: E treaba lui Dragnea şi a PSD că vor să piardă puncte electorale cu Ponta, dar pierde România (Imagine: Bogdan Danescu / Mediafax Foto)

"PSD a condamnat azi cetăţenii României la continuarea umilinţei de a avea un premier trimis în boxa acuzaţilor penali. E treaba lui Dragnea şi a PSD-ului că decid să piardă puncte electorale cu Ponta premier. Dar e treaba ţării şi a tuturor românilor că România pierde cu Ponta premier", se arată într-o declaraţie de presă a liderului PNL.

Predoiu mai spune că "după decizia de a-l susţine pe Ponta în răspăr cu orice logică şi cu soarta ţării", nu mai vede nicio diferenţă între PSD şi "tehnocratul" Ponta trimis în judecată pentru corupţie.

Comitetul Executiv al PSD a votat luni, în unanimitate, sprijinul pentru menţinerea la guvernare cu Victor Ponta premier, acesta precizând că va rămâne la Palatul Victoria atâta vreme cât va avea sprijinul coaliţiei de guvernare.

Liberalii au depus luni moţiunea de cenzură "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta", documentul fiind semnat de 180 de parlamentari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici