Predoiu: Europa are o problemă serioasă cu traficul de droguri. Trebuie să luăm măsuri de urgenţă

Europa are o problemă serioasă cu traficul de droguri, afirmă ministrul afacerilor interne, Cătălin Predoiu, înaintea Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne: „Şi cred că trebuie să luăm măsuri de urgenţă, soluţii viguroase şi să ne întărim cooperarea”

157 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Europa are o problemă serioasă cu traficul de droguri. Trebuie să luăm măsuri de urgenţă

„Vom discuta despre lupta împotriva traficului de droguri. Şi cred că acesta este un subiect foarte important. Europa are o problemă serioasă cu traficul de droguri. Şi cred că trebuie să luăm măsuri de urgenţă, soluţii viguroase şi să ne întărim cooperarea. Trebuie să încurajăm poliţiile noastre naţionale să împărtăşească mai multe informaţii despre asta. Şi cred că toate statele membre ale UE ar trebui să aloce mai multe forţe, mai mulţi poliţişti în lupta împotriva traficului de droguri. Devine, aşa cum am spus, una dintre principalele vulnerabilităţi ale Uniunii Europene”, spune ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, înaintea Consiliului Justiţie şi Afaceri Intern.

El afirmă că în România a fost începută „o campanie foarte solidă pe acest subiect”.

„Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a luat o decizie importantă, formând un grup de lucru inter-instituţional. Printre instituţiile prezente în acest grup se numără şi Ministerul Afacerilor Interne. Cooperăm pentru a destructura grupările de crimă organizată care se ocupă cu traficul de droguri şi traficul de persoane”, încheie Predoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici