Predoiu: La PNL s-a referit Iohannis când a spus că unele partide fac reformă

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat, miercuri,că PNL este partidul la care s-a referit preşedintele Klaus Iohannis când a afirmat că "unele partide fac reformă, iar alţii doar mimează" şi a precizat că şeful statului a făcut foarte bine că a ieşit public cu acest mesaj.

194 afișări
Imaginea articolului Predoiu: La PNL s-a referit Iohannis când a spus că unele partide fac reformă

Predoiu: La PNL s-a referit Iohannis când a spus că unele partide fac reformă

"Nu este totul perfect în partidul nostru, dar spre deosebire de ceilalţi noi am înţeles şi început reforma. (…) Da, noi suntem partidul la care s-a referit şeful statului atunci când a spus că există un partid care face reforma. Noi am făcut reformă", a declarat candidatul PNL la Primăria Capitalei, la evenimentul de lansare a programului său pentru Bucureşti.

Predoiu a spus că aceasta este interpretarea sa faţă de declaraţiile făcute de preşedintele Klaus Iohannis la debutul campaniei electorale, atunci când le-a cerut alegătorilor să fie atenţi la candidaţi, dacă sunt oneşti, dar şi la partidele din care provin.

Întrebat dacă nu consideră că, prin declaraţia făcută, şeful statului s-a implicat în campania electorală, Predoiu a răspuns că Iohannis a făcut foarte bine că "a spus că unele partide se reformează şi alte nu". "Să audă şi celelalte partide care nu se reformează. Eu pe lista de la Bucureşti am pus 80% tineri, aşa cum a cerut strada. Noi ne reformăm", a mai comentat el.

"Începe campania electorală pentru alegerile locale. (...) Uitaţi-vă bine la candidaţi! Uitaţi-vă la candidaţi şi gândiţi-vă dacă candidatul dumneavoastră preferat este un om integru, să nu fie certat cu legea. (...) Este, de asemenea, important să vedem din ce partid vine candidatul sau candidaţii. Vor fi unii care vor încerca să vă spună că toate partidele sunt la fel. Nu este adevărat! Nu toţi sunt la fel. Vă amintiţi, acum şase luni, dumneavoastră şi cu mine am cerut partidelor politice să se reformeze. Unii au luat-o foarte în serios. Au început procesul de reformă internă. Alţii doar mimează reforma. Este important şi partidul din care provine candidatul. Uitaţi-vă bine!" a declarat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, cu o zi înainte de începerea oficială a campaniei, pe 5 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici