Predoiu: Nu e nicio problemă între mine şi ploaie. Mitingul din Parcul Izvor a fost unul bun, s-a marcat ce voiam

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat, miercuri, că protestul din Parcul Izvor organizat marţi de PNL împotriva lui Victor Ponta a fost "un miting bun", arătând că, în condiţii meteo de "ploaie severă", timp de două ore, au fost permanent discursuri, "un protest ferm al partidului".

454 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Nu e nicio problemă între mine şi ploaie. Mitingul din Parcul Izvor a fost unul bun, s-a marcat ce voiam

Predoiu: Nu e nicio problemă între mine şi ploaie. Mitingul din Parcul Izvor a fost unul bun, s-a marcat ce voiam (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Potrivit estimărilor pe tabel de prezenţă analizate în şedinţa care a urmat mitingului şi moţiunii, a rezultat că organizaţiile au deplasat la Bucureşti 9.000 de oameni. Faptul că, pe parcurs, datorită condiţiilor meteo, unii dintre ei au părăsit mitingul nu schimbă această situaţie. Deplasat la miting a fost un efectiv de 9.000 de oameni, pe tabel de prezenţă, prezentat de organizaţii. Un miting ţinut pe o ploaie severă, timp de două ore şi jumătate, la capătul căruia în piaţă erau încă mii de oameni, pe parcursul căruia s-a vorbit permanent, au fost permanent discursuri ale colegilor, s-a marcat ceea ce vroiam să marcăm, respectiv un protest ferm al partidului faţă de toţi susţinătorii premierului Ponta, eu îl pot califica ca un miting bun, ţinând cont de condiţiile în care s-a desfăşurat", a spus Predoiu, întrebat despre faptul că au fost nemulţumiri în PNL cu privire la organizarea mitingului.

"În ceea ce priveşte discuţii însoţite de arătări cu degetul în partid, să ştiţi că eu nu am fost martor la niciuna dintre ele. A fost o şedinţă ieri (marţi - n.r.), care a avut loc după moţiune, extrem de constructivă şi substanţială. S-au discutat nu atât chestiunile de organizare, cât probleme de strategie politică, într-un mod lăudabil", a adăugat Predoiu.

Întrebat în legătură cu apariţia unor imagini de la miting în care el nu-şi ţine singur umbrela, Predoiu a spus: "Eu nu am avut umbrelă în piaţă. Am fost prezent fără umbrelă. Acolo a fost o pădure de umbrele (....) Deci, nu mi-a ţinut nimeni umbrela, pur şi simplu am stat acolo fără să am o umbrelă. Faptul că ele erau unele lângă altele şi mulţi dintre noi erau acoperiţi parţial sau total de umbrela unui coleg sau a altuia nu înseamnă că cineva mi-a ţinut umbrela. (…) Nu e nicio problemă între mine şi ploaie. Să ştiţi că am mai stat în ploaie şi este un sentiment plăcut. Dezmint categoric".

PNL a organizat, marţi, un miting în Parcul Izvor, în ziua dezbaterii în Parlament a moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta, la care au participat câteva mii de persoane şi de la care au lipsit copreşedinţii liberali Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Acţiunea, care s-a desfăşurat pe ploaie, a durat aproximativ două ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici