Premierii Moldovei şi României participă la Forumul germano-român de la Berlin

Premierii Republicii Moldova şi României, Dorin Recean şi Marcel Ciolacu, vor participa, de miercuri până vineri, alături de cancelarul Olaf Scholz, la Forumul germano-român de la Berlin, anunţă purtătorul de cuvânt al Executivului de la Chişinău, Daniel Vodă.

425 afișări
Imaginea articolului Premierii Moldovei şi României participă la Forumul germano-român de la Berlin

PSD.ro

„În perioada 27 - 29 septembrie, prim-ministrul Dorin Recean va efectua o vizită de lucru la Berlin, în cadrul căreia va participa în calitate de invitat la Forumul germano-român, alături de omologul său român, Marcel Ciolacu şi cancelarul german Olaf Scholz”, spune Daniel Vodă.

Împreună cu prim-ministrul Dorin Recean, în Germania vor merge viceprim-ministrul, ministru al dezvoltării economice şi digitalizării, Dumitru Alaiba şi ministrul energiei, Victor Parlicov.

De asemenea, în discuţii se va regăsi şi procesul de aderare la Uniunea Europeană, susţinerea Germaniei fiind deosebit de importantă în acest parcurs.

Potrivit unor surse guvernamentale, din delegaţia condusă de Marcel Ciolacu va face parte ministrul economiei, antreprenoriatului şi turismului, Radu Oprea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici