Premierul Ciolacu cere demisia şefilor instituţiilor cu atribuţii de control în căminele de bătrâni

  • Premierul Marcel Ciolacu cere demisia şefilor instituţiilor cu atribuţii de control în căminele de bătrâni.
  • De asemenea, şeful Guvernului solicită verificări ale căminelor în întreaga ţară.
859 afișări
Imaginea articolului Premierul Ciolacu cere demisia şefilor instituţiilor cu atribuţii de control în căminele de bătrâni

Declaraţia a fost făcută vineri, înainte de şedinţa de Guvern. Prim-ministrul Marcel Ciolacu a reacţionat în urma dezvăluirilor privind modul în care erau chinuiţi bătrânii în două azile din Ilfov.

„Eu personal nu am putut parcurge toate stenogramele apărute în presă”, a dezvăluit premierul.

Marcel Ciolacu a mai cerut miniştrilor să se implice astfel încât ancheta să se desfăşoare cu celeritate.

„Acest grup infracţional, organizat cu complicitatea unor funcţionari, trebuie să răpundă cât mai rapid ”, a spus Ciolacu.

Premierul a solicitat demiterea tuturor şefilor de instituţii cu atribuţii de control. Ciolacu a nominalizat trei instituţii şi anunţat că toate centrele din ţară, private sau de stat, vor fi verificate în următoarea perioadă. De asemenea, şeful Guvernului aşteaptă explicaţii de la poliţiştii care nu au luat măsuri deşi agresiunile împotriva bătrânilor erau cunoscute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici