Premierul Cioloş: Am fost foarte atent să nu fiu prezent în perioada campaniei electorale la niciun miting. Nu am fost în campanie electorală

Premierul Dacian Cioloş a susţinut joi că nu s-a implicat în campania electorală, în condiţiile în care mitingul PNL şi dezbaterea USR au avut loc înainte de startul oficial al campaniei electorale.

688 afișări
Imaginea articolului Premierul Cioloş: Am fost foarte atent să nu fiu prezent în perioada campaniei electorale la niciun miting. Nu am fost în campanie electorală

Premierul Dacian Cioloş: Am fost foarte atent să nu fiu prezent în perioada campaniei electorale la niciun miting. Nu am fost în campanie electorală

"Nu am fost în campanie electorală şi am fost foarte atent să nu fiu prezent în perioada campaniei electorale la niciun miting. Sunt (pe afişe - n.r.) pentru că PNL mi-a propus să mă sprijine pentru un eventual mandat de prim-ministru, pentru mai târziu, la fel ca USR. Am acceptat de principiu acest lucru, dar am spus foarte clar că nu mă implic în campania electorală”, a declarat premierul, într-un interviu la radio Europa FM.

Mitingul PNL a fost organizat pe data de 6 noiembrie, iar dezbaterea USR pe 9 noiembrie, ambele înainte de startul oficial al campaniei electorale.

Realizatorul interviului Europa FM i-a atras atenţia premierului că face indirect campanie electorală pentru PNL şi USR.

"Nu ştiu ce înseamnă indirect. Nu o să mă duc să spun, într-un fel sau altul, oamenilor cu cine să voteze. Le-am spus şi spun care sunt principiile, care este viziunea mea despre cum ar trebui să se guverneze, în jurul căror principii. Atâta vreme cât unele partide susţin aceste principii şi le promovează, este responsabilitatea lor să şi-o asume", a conshis premierul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici