Premierul Dacian Cioloş, sportivilor: Eu v-am propus această întâlnire nu din motive potenţial electorale

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit, joi, la Palatul Victoria, cu un grup de sportivi, foşti campioni olimpici, cărora le-a spus că i-a invitat ”nu din motive potenţial electorale”, precizând că nu le poate promite nimic din ceea ce ar putea face un viitor guvern sau viitorul Parlament.

421 afișări
Imaginea articolului Premierul Dacian Cioloş, sportivilor: Eu v-am propus această întâlnire nu din motive potenţial electorale

Premierul Dacian Cioloş, sportivilor: Eu v-am propus această întâlnire nu din motive potenţial electorale

”Dacă am fi avut genul ăsta de întâlnire acum un an, nu, acum un an nu era posibil, că încă nu eram noi aici, dar oricum, să spunem la începutul anului, probabil că am fi putut să calibrăm mai bine lucrurile pe care am încercat să le facem. Eu v-am propus această întâlnire nu din motive potenţial electorale”, le-a spus Dacian Cioloş sportivilor. El le-a precizat acestora că nu le poate promite nimic. ”Eu nu vreau să vă fac nicio promisiune şi eu nu pot să-mi iau niciun angajament visavis de ce va face sau nu va face un viitor guvern sau viitorul Parlament”, a mai spus premierul.

Ulterior, premierul a explicat pe pagina sa de Facebook că sportivii i-au prezentat mai multe propuneri pentru a aduce copiii mai aproape de educaţia fizică, atrăgându-i atenţia că este nevoie de o campanie amplă de informare a părinţilor şi medicilor pentru a stopa practica scutirilor medicale.

"Marii campioni mi-au vorbit şi despre nevoia revenirii la campionatele sportive în şcoli pentru a avea o bază mai mare de selecţie a viitorilor campioni. Am primit propuneri clare de la aceşti oameni care au adus glorie ţării, oameni pe care îi respect fără rest şi care mi-au vorbit fără ocolişuri despre prăpastia pe care ei o văd daca nu facem ceva pentru salvarea sportului românesc. M-a impresionat faptul că foştii mari campioni se gândesc şi susţin viitorul României, nu cu măsuri luate de azi pe mâine, ci cu propuneri pe termen lung, pentru o societate sănătoasă si o ţara valoroasă sportiv", a mai scris Cioloş, pe reţeaua de socializare.

Din delegaţia sportivilor au făcut parte, printre alţii, Andreea Răducanu, Ivan Paţaichin şi Ilie Năstase, în timp ce prim-ministrul a fost însoţit de ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici