Premierul, de Ziua Bucovinei: Să-i asigurăm un nivel de dezvoltare în pas cu prezentul

Premierul Ludovic Orban, susţine, într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Bucovinei, că „responsabilitatea noastră este să-i asigurăm un nivel de dezvoltare în pas cu prezentul”.

152 afișări
Imaginea articolului Premierul, de Ziua Bucovinei: Să-i asigurăm un nivel de dezvoltare în pas cu prezentul

Premierul, de Ziua Bucovinei: Să-i asigurăm un nivel de dezvoltare în pas cu prezentul

„Sărbătorim astăzi 102 ani de când s-a împlinit visul Bucovinei de a reveni în hotarele istorice ale patriei-mamă, după o lungă şi dureroasă aşteptare de aproape un secol şi jumătate sub ocupaţie străină. Un ţinut de basm, în care frumuseţea naturii este minunat completată de tradiţii şi valori culturale de patrimoniu naţional, unele chiar de patrimoniu internaţional, Bucovina atrage prin autenticitate, diversitate culturală şi prin respectul cu care oamenii locului păstrează legătura între prezent şi istorie”, se arată în mesajul premierului.

Acesta spune că Guvernul susţine investiţiile, dezvoltarea economică şi, implicit, creşterea nivelului de trai, iar aceste obiective vizează în mod firesc şi Bucovina

„Ne-am început mandatul cu semnarea contractului pentru cel mai mare proiect cu finanţare europeană din judeţul Suceava, pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare în 14 localităţi, un proiect pe care l-am găsit blocat la preluarea guvernării. Şi avem în lucru multe alte proiecte în curs de pregătire sau de execuţie care vizează modernizarea şcolilor, a spitalelor şi a reţelelor de utilităţi, precum şi proiecte importante de infrastructură de transport aferente realizării Autostrăzii Nordului şi Autostrăzii A7, cum este şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi, lucrare care acum un an era realizată în proporţie de 38% şi care acum este finalizată, înainte de termenul stabilit prin contract”, a mai transmis Ludovic Orban.

Acesta consideră că „responsabilitatea noastră este să-i asigurăm un nivel de dezvoltare în pas cu prezentul”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici