Premierul desemnat Ludovic Orban, despre negocierile cu partidele: Sunt la fel de încrezător că şansele noastre de a reuşi învestirea guvernului sunt foarte mari

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, marţi, după negocierile cu PMP, ALDE, UDMR şi USR, că este ”la fel de încrezător” că ”şansele de a reuşi învestirea guvernului sunt foarte mari”. El a mai spus că va încheia acorduri cu cele trei partide.

510 afișări
Imaginea articolului Premierul desemnat Ludovic Orban, despre negocierile cu partidele: Sunt la fel de încrezător că şansele noastre de a reuşi învestirea guvernului sunt foarte mari

Orban: Sunt la fel de încrezător că şansele noastre de a reuşi învestirea guvernului sunt foarte mari

”Suntem practic pe drum bun. Am făcut paşi serioşi înainte. Sunt la fel de încrezător ca şi din momentul desemnării că şansele noastre de a reuşi învestirea guvernului sunt foarte mari”, a anunţat Ludovic Orban.

El a mai spus că a convenit cu liderii USR, ALDE şi UDMR încheierea unor acorduri.

”Cu aproape fiecare formaţiune politică am convenit un cadru de colaborare care va fi materializat sub forma unor înţelegeri care vor fi validate în conducerea PNL şi a formaţiunilor politice”, a adăugat liderul liberal.

Întrebat dacă va exista o majoritate parlamentară fără voturile senatorilor şi deputaţilor PMP, premierul desemnat a replicat: ”Încă nu am finalizat negocierile. V-am exprimat încrederea în capacitatea noastră de a găsi cele mai bune soluţii pentru a reuşi obţinerea unei majorităţi parlamentare”.

Taguri:
orban,
guvern,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici