Premierul interimar a anunţat priorităţile Guvernului

  • Premierul interimar Nicolae Ciucă a anunţat priorităţile guvernului, printre care gestionarea pandemiei COVID-19, finalizarea anului financiar 2020 şi pregătirea anului financiar 2021.
  • Ciucă rămâne şi ministru al Apărării
6453 afișări
Imaginea articolului Premierul interimar a anunţat priorităţile Guvernului

Premierul interimar a anunţat priorităţile Guvernului

„Urmare a deciziei preşedintelui României, Klaus Iohannis, începând de ieri (luni - n.r.) am preluat conducerea interimară a Guvernului României până la formarea noului Executiv. În perioada următoare vom continua să focalizăm atenţia Guvernului pe priorităţile legate de gestionarea pandemiei COVID-19, punerea în aplicare a strategiei de vaccinare, vom continua măsurile economice în vederea sprijinirii celor afectaţi de această criză şi de asemenea ne vom focaliza atenţia pe ceea ce înseamnă finalizarea anului financiar 2020 şi pregătire a anului financiar 2021”, spune Nicolae Ciucă.

El i-a mulţumit lui Ludovic Orban pentru „echilibrul pe care a reuşit să îţi realizeze în măsurile luate pentru combaterea pandemiei de COVID-19 şi măsurile economice”.

„De asemenea, în această perioadă voi continua să asigur atribuţiile de Ministru al Apărării Naţionale”, precizează Ciucă.

Ludovic Orban a demisionat luni seară din funcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici