Premierul interimar vrea începerea pregătirilor de iarnă. Ce le-a cerut Florin Cîţu prefecţilor

Premierul interimar Florin Cîţu le-a cerut joi prefecţilor să ignore criza politică şi să se ocupe de pregătirile pentru sezonul rece. „Vreau să fie primul an când iarna nu ne ia prin surprindere”, a spus Cîţu.

607 afișări
Imaginea articolului Premierul interimar vrea începerea pregătirilor de iarnă. Ce le-a cerut Florin Cîţu prefecţilor

Sursa foto: Mediafaxfoto

Florin Cîţu le-a cerut joi prefecţilor să se asigure că nu vor fi sincope în ceea ce priveşte livrarea agentului termic şi că au contractele încheiate şi materiale pentru deszăpezire.

„Aş vrea ca anul acesta să fie poate primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere. Ştim că vine iarna, suntem în luna octombrie, şi în fiecare an vine iarna”, a spus premierul.

Acesta le-a dat asigurări pefecţilor că vor primi resurse de la Guvern dacă va fi necesar.

„Aş vrea să vă apucaţi serios de treabă şi să ignoraţi situaţia politică. Oricine va fi la guvernare vă asigur că veţi avea resursele necesare pentru a gestiona cât mai bine această iarnă”, a aăugat Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici