Premierul Moldovei, primit de Tăriceanu cu onoruri militare

Prim-ministrul Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, aflat în vizită de lucru la Bucureşti, a fost primit, joi, la Palatul Victoria, de premierul Călin Popescu Tăriceanu, cu onoruri militare.

17 afișări
Imaginea articolului Premierul Moldovei, primit de Tăriceanu cu onoruri militare

Premierul Moldovei, Zinaida Greceanîi (Imagine: Mediafax/AFP)

La finalul discuţiilor de la Guvern va fi organizată ceremonia de semnare de către primul-ministru al Muntenegrului, Milo Djukanovic, a Cartei Procesului de Cooperare în Europa de Sud Est (SEECP), în prezenţa premierului Tăriceanu şi a primului-ministru al Republicii Moldova, care deţine preşedinţia în exerciţiu a Procesului.

Premierul moldovean a fost primit, joi, şi de preşedintele Traian Băsescu.

Autorităţile de la Bucureşti au declarat, în repetate rânduri, că România susţine apropierea Republicii Moldova de UE şi includerea acestei ţări în grupul statelor din Balcanii de Vest în perspectiva extinderii Uniunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici