Premierul Nicolae Ciucă, convorbire cu omologul său din Republica Moldova, Dorin Recean

  • Nicolae Ciucă l-a asigurat pe premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, de sprijin în parcursul european.
  • Cei doi oficiali au discutat joi seara la telefon. Guvernul Recean a fost învestit joi.
159 afișări
Imaginea articolului Premierul Nicolae Ciucă, convorbire cu omologul său din Republica Moldova, Dorin Recean

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut, joi seara, o convorbire telefonică cu premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, după votul din Parlament al noului Guvern, anunţă Executivul de la Bucureşti.

„Premierul României l-a felicitat pentru votul substanţial obţinut şi pentru asumarea responsabilităţii de a conduce Guvernul Republicii Moldova, dând asigurări privind continuarea dialogului şi identificarea de soluţii de sprijin pentru parcursul european. În cadrul convorbirii telefonice, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă l-a invitat la Bucureşti pe omologul său de la Chişinău pentru a discuta despre detaliile cooperării inter-guvernamentale”, se menţionează în comunicat.

Guvernul Recean a primit votul de încredere din partea Parlamentului de la Chişinău, care a votat aprobarea programului Executivului cu 62 de voturi.

Prim-ministrul şi miniştrii desemnaţi urmează să depună jurământul de învestire în faţa Preşedintei Republicii Moldova, Maia Sandu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici