Premierul Nicolae Ciucă explică votul pentru Ligia Deca

Premierul Nicolae Ciucă explică votul conducerii PNL pentru Ligia Deca: este în măsură să continue calendarul de dezbatere şi aprobare a legilor Educaţiei.

126 afișări
Imaginea articolului Premierul Nicolae Ciucă explică votul pentru Ligia Deca

Premierul Nicolae Ciucă explică votul pentru Ligia Deca

Ciucă i-a mulţumit lui Sorin Cîmpeanu pentru efort şi pentru că „s-a sacrificat” pentru ca un proiect să poată să meargă mai departe, apoi a vorbit public despre votul pentru Ligia Deca la Ministerul Educaţiei, „fiind o persoană care a lucrat şi a participat, în sensul de a se fi coordonat cu Ministerul Educaţiei, în timpul procesului elaborare şi după aceea în timpul dezbaterilor publice”.

„Este în măsură să poată să continue şi să respecte calendarul de dezbatere şi aprobare a pachetului de legi în Guvern, urmând ca până la finele lunii octombrie acesta să fie aprobat şi înaintat Parlamentului pentru dezbatere”, a spus Ciucă.

Întrebat de ce nu a fost votat cineva din PNL, premierul a răspuns că era nevoie de un om „care ştie conţinutul pachetului de legi şi este în măsură să preia din mers dinamica calendarului astfel încât pachetul de legi să intre la timp în Parlament”.

În ce-l priveşte pe Cîmpeanu şi acuzaţiile de plagiat care i se aduc, Ciucă a spus că trebuie făcută diferenţa între „o acuză şi eticheta de vinovat”. Premierul şi-a reiterat, însă, aprecierea pentru acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici