Premierul României a vorbit cu ambasadorul SUA despre investiţii şi refugiaţii ucraineni

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec. Cei doi au discutat despre investiţii şi refugiaţii ucraineni.

206 afișări
Imaginea articolului Premierul României a vorbit cu ambasadorul SUA despre investiţii şi refugiaţii ucraineni

Premierul României a vorbit cu ambasadorul SUA despre investiţii şi refugiaţii ucraineni

Potrivit Ambasadei SUA, ambasadorul Kathleen Kavalec a discutat cu premierul Nicolae Ciucă despre „oportunităţile de continuare a cooperării bilaterale şi multilaterale, inclusiv în ce priveşte investiţiile în Marea Neagră ale companiilor din domeniul energiei.”

Ambasadorul a subliniat că „actualii şi viitorii investitori au nevoie de un sistem de reglementări şi de impozitare stabil, previzibil şi transparent”.

Ciucă şi Kavalec au vorbit şi despre criza din Ucraina.

S-a discutat şi despre eforturile României de a sprijini refugiaţii ucraineni în ultimul an. Doamna ambasador Kavalec i-a mulţumit premierului Nicolae Ciucă pentru toate eforturile guvernului său şi a spus: contactul uman şi empatia arătate de România vor îmbunătăţi permanent relaţiile dintre România şi Ucraina. Cei doi lideri au subliniat şi sprijinul neclintit pentru Ucraina în faţa agresiunii neîntrerupte a Rusiei”, a transmis Ambasada SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici