Premierul va merge la ANAF. Mihai Tudose nu este decis dacă îl va păstra şef pe Bogdan Stan

Premierul Tudose nu este decis dacă îl va păstra în funcţie pe şeful ANAF, Bogdan Stan, dar "nu i se pare normal" ca, în timp ce consumul a crescut, încasările din TVA să scadă, motiv pentru care va merge la sfârşitul săptămânii la sediul ANAF, au declarat luni, pentru Mediafax, surse guvernamentale.

1217 afișări
Imaginea articolului Premierul va merge la ANAF. Mihai Tudose nu este decis dacă îl va păstra şef pe Bogdan Stan

Premierul va merge la ANAF. Mihai Tudose nu este decis dacă îl va păstra şef pe Bogdan Stan

"Deocamdată, i-a dat nişte sarcini. Încă nu s-a decis dacă îl păstrează sau nu în fruntea ANAF", au declarat surse guvernamentale.

Potrivit surselor citate, premierul Mihai Tudose va merge joi sau vineri la sediul ANAF.

"A crescut consumul, dar au scăzut încasările din TVA. Poate e o problemă de sistem, poate e o problemă de oameni... Trebuie să vedem", au mai spus sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici