Premierul Victor Ponta spune că se bucură de eliberarea condiţionată a lui Adrian Năstase

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, la Craiova, că se bucură de decizia privind eliberarea condiţionată a lui Adrian Năstase şi că va vorbi cu acesta, inclusiv despre partid, dar că fostul premier are nevoie de răgaz să petreacă un timp cu familia.

730 afișări
Imaginea articolului Premierul Victor Ponta spune că se bucură de eliberarea condiţionată a lui Adrian Năstase

Premierul Victor Ponta spune că se bucură de eliberarea condiţionată a lui Adrian Năstase (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Normal că mă bucur de decizia în cazul domnului Năstase. O să vorbesc bineînţeles şi cu dânsul, dar este normal să-i lăsăm răgaz pentru a petrece timp cu familia şi apoi bineînţeles vom vorbi şi despre partid, în fond este şi partidul dânsului", a declarat, luni seară, înanintea începerii unui meci de baschet, la Craiova, Victor Ponta

Premierul Victor Ponta este prezent, luni seară, la Craiova, la meciul All Star Game dintre reprezentantele Nordului şi Sudului ţării, modelul fiind preluat după cel american.

Victor Ponta a venit însoţit de Ion Ţiriac, de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, de primarul Craiovei, Lia-Olguţa Vasilescu, şi de preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Preoteasa, premierul ajungând la Sala Polivalentă din Craiova doar cu câteva momente îanintea începerii meciului de baschet.

Premierul nu a vrut să facă alte declaraţii în afara celei privindu-l pe Adrian Năstase întrucât nu a vrut să întârzie la meciul care se desfăşoară în Sala Polivalentă din Craiova între reprezentanta Nordului ţării şi Sudului ţării.

În pauza meciului va avea loc o demonstraţie de baschet în scaun rulant.

All Star Game Craiova 2013 se va încheiea cu un bal de caritate care are drept scop strângerea de fonduri pentru Secţia de Pediatrie a Spitalului de copii din Craiova. 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici